woensdag 8 september 2010

Brad Pitt en Angelina Jolie kopen villa bij het Gardameer


Brad Pitt en Angelina Jolie zijn sinds kort de trotse eigenaren van een megavilla dichtbij het Gardameer, tussen de glooiende heuvels in de Valpolicella streek.

Het glamourkoppel en hun kroost zullen hun vakanties in de omgeving van Verona en het Gardameer doorbrengen en daar zal het hun aan niets ontbreken. De villa heeft 15 slaapkamers, 7 badkamers, een bioscoop, twee zwembaden, een sportpaleisje en een jacuzzi. Rond de megavilla die is omgeven door wijnranken bevinden zich een aantal stallen.

Brad Pitt is zelf de marmer komen uitzoeken voor de vloeren van de villa. De receptionist van één van de bekendste marmerbedrijven in Domegliara (vlakbij het Gardameer), kreeg de schrik van zijn leven toen Brad Pitt opeens het bedrijf binnenliep. Brad verontschuldigde zich nog, omdat hij geen telefonische afspraak gemaakt had, maar het personeel vond dat helemaal niet erg. Na goede zaken te hebben gedaan, is er uiteindelijk een foto gemaakt, voor Brad onbelangrijk, maar waarschijnlijk hangt deze foto voor eeuwig en altijd op een mooi plekje in het bedrijf!

1 opmerking:

  1. Geweldig! Misschien kenne wij daar een weekje overnachten? pro deo?

    BeantwoordenVerwijderen