dinsdag 18 januari 2011

Win een wijnpakket!Deze week verschijnt er weer een nieuwsbrief over het Gardameer van Gardameer-Nu en Gardafriends. Vol leuke tips en nieuwtjes om je alvast te verheugen op je verblijf aan het Gardameer dit voorjaar of in de zomer!

Onder de aanmelders voor de nieuwsbrief wordt dit keer een wijnpakket verloot met 3 prachtige flessen wijn uit de omgeving van het Gardameer. Het wijnpakket wordt beschikbaar gesteld door Vini del Mondo.

Vini del Mondo importeert wijn, destillaten en likeuren uit het hogere segment uit Italië. Zij werken met voornamelijk kleine, onbekende producenten. Wijnmakers die regionaal tot de top behoren maar niet bekend zijn omdat ze geen grote marketingbudgetten hebben. Vini del Mondo importeert alle producten zelf en het grootste deel van de producten is exclusief bij hen verkrijgbaar.

Het wijnpakket dat je in januari en februari kunt winnen bevat drie flessen wijn. Uit de omgeving van Bardolino en Calmasino: het wijnhuis Valetti met de Chiaretto Spumante, uit Valpolicella: het wijnhuis Pietro Zardini met de Valpolicella en uit Soave: het wijnhuis La Cappuccina het de Fontego.

Laat je de kans niet ontnemen op een paar heerlijke flessen wijn uit Italië en meld je aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten