woensdag 18 mei 2011

Marco Borsato had voor het eerst seks aan het Gardameer


Marco Borsato heeft voor het eerst seks gehad bij het Gardameer in Italië. "Ik vond het machtig mooi", vertelt Marco in een portret dat jakhals Frank Evenblij van hem maakte en dat donderdag 19 mei wordt uitgezonden. "Je had het idee dat je een kerel was natuurlijk!"

De zanger pakte naderhand de telefoon om zijn moeder op de hoogte te stellen. "Ik had afgesproken dat als ik het gedaan zou hebben, ik naar huis zou bellen. We hebben het gevierd", bekent hij, "en er een goed glas wijn op genomen.."

‘Evenblij met Marco Borsato’ is een openhartig portret waar de lol en vrolijkheid vanaf straalt, maar waarin geen onderwerp wordt geschuwd. Aan de hand van veel herinneringen vertelt Marco over zijn jeugd, zijn ouders, zijn liefdesleven en succesvolle carrière tot en met het faillissement van The Entertainment Group en de lessen die hij daaruit getrokken heeft.

Voor de aflevering van donderdagavond gaat Frank Evenblij met Marco terug naar zijn geboorteplaats Alkmaar en naar het Gardameer, waar ‘s lands meest succesvolle zanger als kind voor een deel opgroeide. In Garda bezoeken Frank en Marco de oude ‘taverna’ van zijn inmiddels overleden vader, die daar vroeger avond aan avond optrad en waar Marco nu nog één keer zijn favoriete pasta klaarmaakt.

In Alkmaar gaan de mannen terug naar zijn geboortehuis en stamkroeg uit de tijd dat hij net de Soundmixshow heeft gewonnen. In het GelreDome anno 2011 is Frank getuige van een tot in de puntjes verzorgd en uitverkocht concert, dat het stadion doet schudden op haar grondvesten.

‘Evenblij met Marco Borsato’, donderdag 19 mei om 21.00 uur te zien bij de VARA op Nederland 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten