vrijdag 9 december 2011

"We love Lago di Garda"


De websites Gardameer-Nu en Gardafriends.com zijn een nieuw initiatief gestart om wereldwijd alle liefhebbers van het Gardameer te verenigen. De eigenaars van de Nederlandse en Belgische site hebben elkaar gevonden vanwege hun liefde voor het mooiste meer van Italië. Zij hebben ontdekt dat honderdduizenden mensen van over heel de wereld een stukje van hun hart aan (in) het Gardameer hebben verloren.

Deze gedachte is dan ook de ziel en missie van het nieuwe, internationale project: "We love Lago di Garda". Een website gedreven door de liefde voor het Gardameer van duizenden 'Gardafriends'. Een internationaal team van bloggers, dat bijna week na week groeit, gaat hun liefde en passie voor het Gardameer delen. Iedereen schrijft over zijn of haar specifieke kennis van het Gardameer zodat je het meer en omgeving op een unieke en vernieuwende manier zal ontdekken. Tips van mensen die er geboren zijn, wonen, werken, op vakantie gaan...

Bij dit project hoort ook een logo dat deze liefde voor het Gardameer uitstraalt. Tussen de waterdruppels van het meer drijven de hartjes. Houden van het Gardameer, dat is waar het nieuwe project voor staat: "We love Lago di Garda. Send this message all around the world!!"

Ben je ook 'verliefd' op het Gardameer? Neem dan regelmatig eens een kijkje op deze nieuwe site en wordt fan van onze Facebook-pagina en Google+ page!

Grazie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten