donderdag 26 april 2012

Groot bikefestival bij het GardameerMountainbike-liefhebbers die tijdens de meivakantie richting het Gardameer gaan kunnen komend weekend hun hart ophalen op het Sympatex Bike Festival in Riva del Garda. In en rondom het Congrespaleis aan de oevers van het meer vindt vier dagen lang (van 28 april t/m 1 mei) een van de grootste bikefestivals van Europa plaats. Traditioneel de start van het mountainbike-seizoen bij het Gardameer.

Het Sympatex Bike Festival is een van de grootste van Europa en trekt meer dan 20.000 bezoekers. Op het programma staan een beurs en expositie met 120 exposanten met alle nieuwigheden, trends en ontwikkelingen. Je kunt de nieuwste fietsen van de beste fabrikanten bekijken en testen en er zijn demonstraties door enkele grote sterren uit de MTB-wereld. Er zijn muziekoptredens en interviews met bekende sporters. Op dinsdag 1 mei is er een speciale dag voor kinderen. Het festivalterrein is gratis toegankelijk.

Naast mountainbiken is er ook aandacht voor downhill, freeride en enduro. Centrale lokatie is Riva del Garda, maar er zijn ook wedstrijden op trajecten van verschillende zwaarte bij het Gardameer, een van de mooiste mountainbike-gebieden van Europa!

Meer informatie op de website van het festival.

Gerelateerde artikelen:
Mountainbiken bij het Gardameer
Mountainbiken met 30% korting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten