dinsdag 21 augustus 2012

Gratis naar een concert van Giorgia in de Arena van VeronaOp vrijdag 14 september geeft de Italiaanse zangeres Giorgia een concert in de Arena van Verona. Het tijdschrift De Smaak van Italië mag namens Sony Music twee reporters naar de stad sturen om verslag te doen van het concert en alles eromheen!

Giorgia (Giorgia Todrani) is een bekende Italiaanse zangeres, die onder andere meerder malen succesvol heeft deelgenomen aan het beroemde Festival van San Remo.

Dit keer gaan de redacteuren van De Smaak van Italië niet zelf op pad, maar zoekt het magazine twee reporters die verslag willen doen van Giorgia’s optreden in de Arena. Je vlucht (van een Nederlandse luchthaven naar Verona en vice versa) wordt geregeld, evenals je verblijf in Verona (twee of drie nachten o.b.v. een tweepersoonskamer, afhankelijk van de vlucht). Ze hopen ook nog een meet&greet met Giorgia te kunnen regelen, voor een nog uniekere beleving!

Het enige wat je daarvoor moet doen is je aanmelden via dit formulier. Ook moet je bereid zijn om de lezers van het blad tijdens je verblijf door middel van Twitter en Facebook op de hoogte te houden en na terugkomst een artikel met foto’s en/of filmpjes te mailen dat op de website van De Smaak van Italië mag worden geplaatst en dat verspreid mag worden via social media.

Een unieke kans om de unieke beleving van een concert in de Arena van Verona mee te maken!

Gerelateerde artikelen: Operaseizoen Arena Verona 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten