dinsdag 19 maart 2013

Gardafriends weer genomineerd voor Fanpage Award



Gardafriends
, de Facebook-pagina voor alle fans van het Gardameer is evenals vorig jaar genomineerd voor de TNS Fanpage Award, de prijs voor de beste community op Facebook (in Nederland). Vorig jaar zijn de Gardafriends 3e geworden tijdens deze verkiezing.

TNS Nipo heeft de afgelopen maanden een onderzoek gehouden onder de bezoekers van de deelnemende pagina's en daarbij gekeken naar aspecten als interactiviteit (doen fans ook actief mee aan de pagina met reacties, foto's, e.d.), content en webcare (worden de vragen van fans beantwoord). Daarbij heeft Gardafriends evenals vorig jaar weer hoog gescoord. Woensdag 21 maart is de uitreiking van de Awards tijdens Direct Marketing Live!, in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Gardafriends is een initiatief van de websites Gardameer-Nu.nl en Gardafriends.com. Zij streven ernaar om alle liefhebbers van het Gardameer een platform te bieden waar zij terecht kunnen voor nieuws, tips en vragen en een plaats waar zij ervaringen, foto's en video's kunnen delen over het Gardameer en omgeving. De community telt inmiddels bijna 7000 fans en hoopt dit jaar te groeien naar 10.000!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten