donderdag 6 mei 2010

Luxe relaxen bij het Gardameer


Tijdens de meivakantie aan het Gardameer bezochten wij een bijzonder luxueus en prachtig gelegen wellness-resort. Zes kilometer rijden van Gargnano ligt in de bergen het luxe Lefay Resort & Spa Lago di Garda, met een fantastisch uitzicht over bijna het hele Gardameer!

Het wellnessresort bestaat anderhalf jaar en is er volledig op gericht om haar gasten compleet te ontstressen en er voor te zorgen dat ze hun balans weer terugvinden. Het resort heeft faciliteiten als binnen- en buitenzwembaden (25-meter), fitnessruimtes, sauna, massages, behandelingen, privé-spa's en een wandelroute met meditatie-punten. Gecombineerd met een heerlijke mediterrane keuken en de geweldige ligging is succes verzekerd.

Lees meer over het resort bij Beautynieuws.nl.
Het hotel en wellness-centrum beschikt over 90 kamers en suites. De prijzen voor een verblijf zijn niet goedkoop, tussen 945 euro p.p. voor 3 dagen en 3000 euro voor een week. Je komt het resort alleen op afspraak binnen.

Voor informatie over prijzen en boekingen kijk je hier.

1 opmerking:

  1. Het mooiste hotel aan het Gardameer is Villa Arcadio in Salo!!!
    Het hotel heeft een adembenemend uitzicht, is super rustig gelegen, heeft een heerlijke keuken en een heel schattig terras. En vooral, het is kleinschalig! (slechts iets van een 20 kamers) Heel belangrijk voor een rustige, luxueuze genietvakantie. Ze hebben ook een wellness centre. En gratis Prosecco bij het ontbijt :-) Luxe, rust, romantiek, lekker eten en kleinschaligheid, dat is Villa Arcadio!

    BeantwoordenVerwijderen