zondag 21 november 2010

Gardameer-vrienden op FacebookGardameer-Nu en Gardafriends zijn twee van de belangrijkste websites over het Gardameer voor Nederlandse en Belgische bezoekers. Zij hebben de handen ineen geslagen om te komen tot een 'community' van Gardameer-liefhebbers.

Op de websites wordt zoveel mogelijk informatie gegeven over alles wat er bij Gardameer te zien, te doen en te beleven is. Via Twitter en blogs houden zij mensen met interesse voor het Gardameer op de hoogte van tips, actuele nieuwtjes, foto's en video's.

De twitters, @gardameeritalie en @italiaansemeren, hebben inmiddels samen zo'n 1200 volgers. De blogs, gardameer-vakantie.blogspot en gardameer.blogspot trekken duizenden bezoekers per maand. Voor de liefhebbers is er ook een gratis maandelijkse nieuwsbrief die vol staat met leuke tips en nieuwtjes over het Gardameer.

Er wordt ook hard gewerkt aan een versie van de sites speciaal voor de mobiele telefoon: gardameer.me

Op Youtube hebben Gardameer-Nu en Gardafriends twee kanalen waar je leuke films over het Gardameer kunt bekijken: Gardafriends en Vakantiebestemming.

En nu is er ook op Facebook een speciale pagina waar mensen hun passie voor het Lago di Garda kunnen delen met vrienden. Vragen, ervaringen, tips, foto's en video's kun je hier delen met andere Gardameer-liefhebbers.
Neem eens een kijkje op de Facebook-pagina van Gardafriends en meld je ook aan als vriend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten