zaterdag 4 juni 2011

Moord bij het Gardameer


7 juni verschijnt Bella Italia, het nieuwe boek van Suzanne Vermeer. Een spannende thriller die zich afspeelt bij het Gardameer in Italië.

Een Nederlands gezin gaat met hun elfjarige zoon naar een camping bij Peschiera del Garda. De gebeurtenissen daar maken van een leuke vakantie een hel..

Suzanne Vermeer staat bekend als dé auteur van vakantiethrillers. Eerdere thrillers als Cruise en De suite waren een groot succes.

`Hans en Petra besluiten met hun elfjarige zoon Niels te gaan kamperen op een camping bij Peschiera del Garda aan het Gardameer. Niels maakt er snel vrienden en trekt veel met hen op. Totdat hij op een avond niet op de afgesproken tijd terug is. Hans gaat ongerust op zoek en doet een verschrikkelijke ontdekking. In de bosjes vindt hij het lichaam van een jongen. Niels zit er vlakbij, in shock. Hij kan niet over de gebeurtenissen praten.

Wat is er die avond toch gebeurd? Een paar maanden later horen ze dat er in hetzelfde gebied weer een moord is gepleegd. Ze worden gevraagd om voor het politieonderzoek naar Italië te komen. Dat hadden ze beter niet kunnen doen…`


Wil je deze thriller ook graag lezen?!
De maand juni (de Maand van Spannende Boek) verloten wij drie exemplaren van het boek onder de aanmelders van onze nieuwsbrief over het Gardameer!

Meld je dus aan voor de nieuwsbrief en wie weet win jij een van de drie exemplaren van Bella Italia die wij van uitgeverij A.W. Bruna mogen weggeven!

Aanmelden kan hier.

2 opmerkingen:

  1. Leuk vooruitzicht :P 3 weken nog en dan vertrekken wij, of zullen we het niet doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Gardameer is fantatisch! Maar nog nooit zo'n slecht boek gelezen! Ik hou van thrillers maar dit was een soort jeugdboek of zo iets.

    BeantwoordenVerwijderen