vrijdag 18 mei 2012

2000 Gardafriends op Facebook!


Gardafriends, de Facebook-pagina voor fans van het Gardameer, heeft deze week de 2000ste vriend mogen verwelkomen! Dit prachtige aantal is binnen anderhalf jaar dat de pagina Gardafriends nu bestaat bereikt. Een knap resultaat waarmee de initiatiefnemers, de mensen achter de websites Gardameer-Nu.nl en Gardafriends.com, blij en trots zijn!

De Facebook-pagina voor liefhebbers van het Gardameer wordt intensief gebruikt om foto's en filmpjes te delen, vragen te stellen en ervaringen en tips te delen. Een snel groeiende community die ook internationaal steeds meer de aandacht trekt. De pagina werd onlangs uitgeroepen tot 3e beste Facebook-community van Nederland!

Bedrijven bij het Gardameer zijn ook enthousiast en zijn bereid om Gardafriends kortingen te geven op hun activiteiten en aanbod tijdens een vakantie aan het Gardameer in Italië.

Ben je ook liefhebber van het Gardameer, of heb je plannen om daar voor het eerst op vakantie te gaan? Sluit je aan bij de Gardafriends en blijf voortdurend op de hoogte met het laatste nieuws, de leukste tips en de mooiste foto's !!

Zie ook: Kortingen bij het Gardameer
en: Gardafriends derde bij Facebook Awards

Geen opmerkingen:

Een reactie posten