donderdag 22 maart 2012

Gardafriends derde bij Facebook Awards!


Gardafriends, de Facebook-pagina voor fans van het Gardameer is als derde geëindigd bij de verkiezing van de Facebook Community van het Jaar Award. Dat bleek woensdag 21 maart bij de uitreiking van de Awards tijdens het Digital Marketing Live-event in de Westergasfabriek in Amsterdam. Gardafriends is hiermee een flink aantal grote bedrijven, organisaties en omroepen voor gebleven. Een geweldig resultaat dat aantoont hoe sterk deze community van Gardameer-liefhebbers is!

Onderzoeksbureau TNS Nipo heeft een onderzoek gehouden onder 160 Facebook-pagina's. Bezoekers van deze pagina's werd gevraagd om de pagina's te beoordelen op een vijftal aspecten, waaronder content, interactiviteit en webcare. Uit het onderzoek is gebleken dat met name pagina's die zich richten op reisbestemmingen  het beste een actieve community van fans kunnen organiseren. Zoals bijvoorbeeld ook de winnaar van de Award, Newyork.nl.

Gardafriends is een initiatief van de websites Gardameer-Nu.nl en Gardafriends.com. Zij streven ernaar om alle liefhebbers van het Gardameer in Nederland en België een platform te bieden waar zij terecht kunnen voor nieuws, tips en vragen en een plaats waar zij ervaringen, foto's en video's kunnen delen over het Gardameer en omgeving. De community is inmiddels zo groot en bekend aan het worden dat diverse partijen in Italië bereid zijn om extra kortingen te geven aan Gardafriends tijdens hun verblijf bij het Gardameer.

Lees hier meer over op de pagina met kortingen aan het Gardameer.

De tien beste Facebook communities van Nederland:

1. NewYork.nl
2. Poppy's Parade
3. Gardafriends
4. Alfa Romeo Nederland
5. FC Twente
6. Jägermeister Nederland
7. Hart van Nederland
8. Rimmel London Nederland
9. Neckermann Reizen
10. Eva

Bekijk de video met de bekendmaking van de genomineerden en de winnaar:
http://www.youtube.com/watch?v=31YR59-MYE4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten