woensdag 29 mei 2013

Gardafriends genomineerd voor Travvies Award!


Gardafriends, de Facebook-pagina voor fans van het Gardameer is genomineerd voor een Travvies Website Award 2013. De Travvies vormen een belangrijke onderscheiding in de (online) reiswereld. Vorig jaar bepaalden 25.000 bezoekers van 130 reiswebsites samen met een vakjury wat volgens hen de beste travel websites zijn in 11 verschillende categorieën.

Gardafriends is genomineerd in de categorie ‘Communities’. Natuurlijk willen wij die prijs graag in de wacht slepen. Vind je ook dat Gardafriends een Travvie verdient? Breng dan hier je stem uit!
(in de categorie Communities, je mag in de categorie Bestemmingspecifiek ook een stem uitbrengen op Rome-Nu.., grazie!)

Stedentripper
Stedentripper.com organiseert de Travvies nu voor het vierde jaar op rij. ‘Uitgebreide, inspirerende, fraai vormgegeven, handige of gewoon unieke, Nederlandstalige reiswebsites worden in het zonnetje gezet. Hierbij is de naam of het bedrijf achter de website niet belangrijk, maar de inhoud. De Travvies zijn bedoeld als compliment voor de journalisten, bloggers, ondernemers en hobbyisten die hun passie voor reizen, schrijven, fotograferen of een specifieke streek of regio via een website overbrengen aan het publiek’, aldus Stedentripper.

Er kan gestemd worden tot vrijdag 7 juni, 14.00 uur. De drie websites die per categorie de meeste stemmen hebben verzameld, zullen worden beoordeeld door een vakjury. Deze vakjury bepaalt de uiteindelijke volgorde van de top drie. Op 18 juni weten we wie de winnaars van de Travvies 2013 zijn!

Gardafriends
De Facebook-pagina Gardafriends is een initiatief van de Gardameer-specialisten Gardameer-Nu.nl en Gardafriends.com. Het is een van de meest actieve communities op Facebook. Liefhebbers van het Gardameer kunnen hier dagelijks terecht voor mooie foto's en video's, vragen en tips.

Eerder dit jaar (in maart) werd Gardafriends, na een onderzoek van TNS Nipo, al beloond met de TNS Fanpage Award, voor de beste Facebook-community van Nederland. De pagina hoopt deze zomer het aantal van 10.000 fans te bereiken.

Stem op Gardafriends! Dank U!

1 opmerking: